Política de privacitat

Responsable

Identitat: Asocioación  Industriales Metal Comarca Manaco G07060619

Dir. Postal: Carrer Forners, 80 (Pol. Ind. Manacor). 07500. Manacor. Illes Balears.

Telèfon: 971 559 696

Correu electrònic: info@ametall.com

Contacte Protecció Dades.: info@ametall.com assumpte: Protecció Dades.

Finalitat

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

A AMETALL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per tal de gestionar l’enviament de la informació que ens sol·licitin i si cal facilitar als interessats les ofertes sobre els serveis del seu interès.

Per quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat.

Legitimació

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de les seves dades és el seu consentiment prestat a través del seu “clic” en l’acceptació de la nostra política de privacitat del formulari de contacte sense el qual, no ens arribarien les seves dades des de la nostra web. Aquesta acció d’acceptació “clic”, reflecteix la seva manifestació de voluntat lliure, específica, informada i inequívoc que com interessat ens permet tractar les seves dades personals.

Destinataris

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

AMETALL, no preveu fer cap comunicació de les dades que ens proporciona a través d’aquesta web a tercers ni transferir-los a països tercers.

Drets

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en AMETALL estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.

  • Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si cal, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als dins que van ser recollides.
  • En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
  • En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades.

FUSTABALEARS deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Procedència

Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem en AMETALL procedeixen del seu formulari de contacte web o de les dades que ens proporcionen els nostres federats.

Les categories de dades que es tracten són:

  • Dades d’identificació.
  • Adreces postals o electròniques.

No es tracten dades especialment protegides.